Ankara Marka Tescil Desteği

Ankara’da marka tescil hizmetlerinde firmamız bu adres üzerinden en kapsamlı danışmanlık hizmetini verebiliyor.

Ankara marka tescil alanında marka konusunda tüm detayları sizler için ele alıyoruz. Tescil işlemi zorlu bir süreçtir.Bu nedenle profesyonel firmalardan destek almak gerekir. Patent firmanızın değerini arttırır ve buluşlarınızın üzerinde başkalarının kazanç sağlamasını engeller. Patent başvurusu için gerekenler sizlerin canını sıkabilir.Ama bizimle çalışarak sizi bu zor durumda kurtulabilirsiniz. Firmamız marka tescili dahil tüm tescil konularında tecrübeli ekibiyle hareket ediyor.Marka tescil müracaatları deneyim firmalardan tarafından yapılması gerekir.Türkiye’de marka başvurularının yapılmasında yetkili kuruluşlardan bir tanesiyiz. Marka ve patent uygulamalarında tüzel ve gerçek kişilere yardımcı olabiliriz.Marka başvuru işlemleri yetkili merciler tarafından korunmaktadır. Danışmanlık firmamız aracılığı ile marka başvurusu yapmanız durumunda, yetkili uzmanlar aracılığı ile beraber müracaat evraklarının doğruluğu detaylı olarak incelenmektedir.

Başkentte Yanınızdayız

Marka bir ürünün imzasıdır. Marka tescili için belirlenen logo, resim ya da yazılar markanızı ayırt edici özellikleridir.Ankara ofisimizde firmamız profesyonel uzmanlarımız ile marka başvurusu sürecini tam olarak ele alabiliyor. Marka başvuruları tescil edilme olasılığının yüksek olması için çalışmalarımızı özenli bir şekilde yürütüyoruz. Ankara marka tescil firması kapsamlı uygulamalarımız ile müşterilerin markalarını ulusal ve uluslararası düzeyde korunmasını sağlıyoruz. Ankara marka tescil konusunda sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz.Firmamız firmalara, sanayicilere ve kişilere özel olarak marka tescil hizmetlerini verebiliyor.

Ankara marka tescil, konusunda sahip olduğumuz deneyim bizleri bir adım öne çıkarıyor. Marka tescil uygulamalarında tamda aradığınız desteği verebiliriz. Marka tescil firmamız sınai mülkiyet alanı içerisinde marka üzerine yoğunlaşıyoruz. Her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeyi başaran marka tescil firmamız sahip olduğu dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği sayesinde çalışmalarına hız vermiştir. Ankara marka tescil merkezimiz yurt içi ve yurt dışında hizmet verebilme kabiliyetine ve yeterliliğine sahiptir. Marka tescil firmamız vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini, ISO 9001 Kalite Belgesi ile kanıtlamıştır. Firmamız TSE Hizmet Yeterlilik belgesine de sahiptir. Merak ettiğiniz tüm detaylar için bizi arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir