Ankara Marka Tescil Firması

Patent merkezimiz tüm süreçleri ele alarak sizlere yardımcı oluyor. Detaylar için internet adresimize sizleri bekliyoruz.

Ankara marka tescil işlemleri konusunda yılların deneyimi ile hareket ediyoruz.Sunulacak mal ve hizmetlerin tek bir simgede toplanması marka tescili için kritik bir öneme sahiptir.Marka bir ürünün veya hizmetin imzasıdır. Ankara’da hizmetlerinde devam eden firmamız profesyonel uzmanları ile hareket ediyor. Marka başvurularınızın kısa sürede tamamlanması için sahip olduğumuz tecrübeden yararlanıyoruz. Markanızın ulusal ve uluslararası düzeyde korunması için tüm detaylar adresimizde bulunuyor.Tescil edilmemiş olan markalar gelebilecek tehditlere karşı korunmasızdır. Tescilli bir marka ise firmanızın geleceğini garanti altına alabilir.Markalar tescil edildiği ülke sınırları içinde koruma altına alınır. Marka tescil uygulamalarında merkezimi ilk olarak gerekli araştırmaları yaparak tescil uygulamalarında ürününüzün önünü açar.

Marka Tescil Desteği

Profesyonel tescil firmaları markanız için gerekli belgeleri hazırlamaya yardımcı olur.Böylece markanızı her platformda koruma altına alabilirsiniz. Markalar ve fikri mülkiyet konusunda uzmanlaşmış bir vekil firma olarak sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz.Ankara marka tescil konusunda sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz.Firmamız firmalara, sanayicilere ve bireysel hizmet verenlere marka tescil alanında danışmanlık ve vekillik hizmetleri sunuyor.

Ankara’da müşterilerimizin marka ve patent süreçlerini tam olarak ele alıyoruz. Global pazarda adınızdan söz ettirmeniz için gerekli desteği verebiliyoruz. Tescil merkezimiz marka ve buluşlarınızı sizler araştırır. Böylece tam aranılan hizmet çalışmalarını yürütür.Her geçen gün müşteri portföyünü arttırmaya devam eden firmamız bu konuda ilkeli ve güvene dayalı işbirliği ile ilerlemeye devam ediyor. Ankara marka tescil merkezimiz yurt içi ve yurt dışında gerekli yeterliliğe sahiptir. Türkiye de ki marka başvurularınız kısa sürede olumlu sonuçlanır. Marka tescil merkezimiz hizmetini ISO 9001 belgesi üzerinden hazırlanır. Başkentte yıllardır marka tescili konusunda müşterilerimizden tam not almayı başardık. Sizde ürünlerinizi yıllar boyunca güvence altına almak için hemen bizleri arayabilir ve marka tescil konusunda gerekli desteği kolayca alabilirsiniz. Detaylar için sitemizi hemen ziyaret edebilir ya da bizleri telefon numaralarımızdan arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir