Ankara Marka Tescil Hizmeti

Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız, marka itiraza karşı görüş alanında markanız için gerekli tüm işlemler için destek vermektedir.

Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız, markanızın güvenliği için gerekli tüm alanlarda firmanıza ve markanıza destek vermektedir. Sadece markanızın kuruluş aşamasında değil, daha sonra oluşabilecek tüm sorunlarda markanıza destek vererek güç kaybını önlemektedir. Emekleriniz ile kurduğunuz markanızın basit hatalar nedeniyle güç kaybetmemesi hatta elinizden çıkmaması için gereken tüm işlemler profesyonel ekibimiz tarafından büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Marka itiraza karşı görüş işlemleri gerektiğinde firmamız uzman danışman personellerimiz ile gerekli tüm adımları atmaktadır. Bu sayede markanızın korunması daha kolay hale gelmektedir.

Marka İtiraza Karşı Görüş

Yapılan marka başvurusu yayın kararı aldıktan sonra Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından çıkarılan Resmi Marka Bülteni’nde ilan edilir. Bu ilan tarihinden sonra hak sahibi 3. şahısların markanıza itiraz etme işlemine marka itiraza karşı görüş denilmektedir. Bu durumun başlıca sebepleri; markanın daha önce tescil edilmiş bir marka ile benzerlik göstermesi, önceden kullanıma sunulduğu ve ortak kullanımın varlığı gibi sebeplerdir. İtiraz edildikten sonra, itiraz eden tarafın tüm evrakları büyük bir titizlikle Ankara marka tescil hizmeti veren firmamızın uzman danışmanları tarafından incelenmektedir. Bu incelemenin sonucunda güncel mevzuata göre karşı itiraz hazırlanmakta ve markanızı korunması için tüm adımlar atılmaktadır.

Tescil Yenileme

Markanızı ilk tescil aldığı tarihten itibaren 10 yıl süreyle kullanabilirsiniz. 10 yıl boyunca hukuki koruma alından olan markanızı 10 yılın sonunda korumaya devam etmek isterseniz marka tescil yenileme yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi marka tescilinin bitiminden sonra 6 ay içerisinde yapmanız gerekmektedir. Yapılmadığı takdirde marka hükümsüz hale gelecektir. Yine yenileme harç ücretleri tescil bitiminden sonra 6 ay içerisine yatırılmalıdır. Bu harç yatırılmadığı takdirde daha sonra ek ücret ödemek durumunda kalınmaktadır. Tüm bu işlemler esnasında sıkıntı yaşanmaması ve markanızın hükümsüz kalmaması için firmamız markanıza gerekli tüm destekleri vermektedir. Ankara marka tescil hizmeti veren firmamızın önceliği emekleriniz ile kurduğunuz markalarınızın korunması ve daha ileriye gitmesidir.

2 Cevaplar

  1. 16 Ekim 2020

    […] markanızın hükümsüz kalmaması için firmamız markanıza gerekli tüm destekleri vermektedir. Ankara marka tescil hizmeti veren firmamızın önceliği emekleriniz ile kurduğunuz markalarınızın korunması ve daha […]

  2. 16 Ekim 2020

    […] Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız, tescil edilmiş markanızı devir etmek istediğinizde gerekli tüm yollar için sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir. Markanız tescil edildikten sonra 10 yıl boyunca ilgili kanunlar çerçevesinde koruma altına alınmaktadır. Ancak tescil edilmiş markanızı 3. şahıslara devredebilir ya da satabilirsiniz. Bu devir veya satma işlemi Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığı ile yapılmaktadır. İlgili yasal prosedürler ile devir işlemi gerçekleşebilmektedir. Bu işlemler için gerekli tüm yolları firmamızdan öğrenebilir ve doğru adımlar atarak en doğru şekilde devir işlemini yapabilirsiniz. Devir işlemi sonrasında marka sicil kütüğüne işlenir. Böylelikle marka devir işlemi tamamlanmış olur. Tüm bu işlemler sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için firmamızdan destek alabilirsiniz. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir