Ankara Marka Tescil Hizmetinde Profesyonel Yardım

Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız, yasal yollar ile tescil ettirdiğiniz markanızı devir ettirmek için gerekli tüm konularda sizlere hizmet vermektedir.

Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız, tescil edilmiş markanızı devir etmek istediğinizde gerekli tüm yollar için sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir. Markanız tescil edildikten sonra 10 yıl boyunca ilgili kanunlar çerçevesinde koruma altına alınmaktadır. Ancak tescil edilmiş markanızı 3. şahıslara devredebilir ya da satabilirsiniz. Bu devir veya satma işlemi Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığı ile yapılmaktadır. İlgili yasal prosedürler ile devir işlemi gerçekleşebilmektedir. Bu işlemler için gerekli tüm yolları firmamızdan öğrenebilir ve doğru adımlar atarak en doğru şekilde devir işlemini yapabilirsiniz. Devir işlemi sonrasında marka sicil kütüğüne işlenir. Böylelikle marka devir işlemi tamamlanmış olur. Tüm bu işlemler sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için firmamızdan destek alabilirsiniz.

Tescil Esnasında Devir

Marka devir işlemleri henüz tescil aşamasında gerçekleşebilmektedir. Bu işlemler noter huzurunda gerçekleşmektedir ve belirlenen belgeler gerekmektedir. Firmamız tüm bu adımları uygularken sizin yanınızda olmaktadır. Çünkü yapılabilecek herhangi bir hata markanızı tehlikeye düşürebilmektedir. Devir esnasında gerekli evraklar ise; devri yapılacak ismin marka örneği kısacası marka tescil belgesi, devir işlemini yapacak kişi veya vekalet verdiği kişi, devir alacak firma için firma faaliyet belgesi ve marka devir harç bedeli, noter onaylı marka devir sözleşmesi aslıdır. Bu evrakların bir kısmı Türk Patent ve Marka Kurumu için gerekirken bazıları ise marka sicil defterine kaydedilmektedir. Devir esnasında noter huzurunda marka devir sözleşmesi imzalanır. Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız bu adımların tamamında sizlere profesyonel yardım vermektedir.

Profesyonel Yardım

Marka tescil hizmeti veren firmamız her an markanızın korunması için siz müşterilerine profesyonel destek vermektedir. Marka oluşturma aşamasından korunmasına kadar her an alanına uzman personellerimiz ile yanınızdayız. Özellikle marka devir aşamasında yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek için en doğru adımları atmaktayız. İlgili mevzuat çerçevesinde markanızın ileriye gitmesi için gerekli prosedürleri gerçekleştiriyoruz. Ankara marka tescil hizmeti veren firmamız uzun yılların verdiği tecrübe ile markanızın yanında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir