Ankara Marka Tescil Hizmetleri

Kurulduğu ilk günden bu yana Ankara marka tescil firması olarak en kaliteli hizmetleri en kısa süre içinde ayağınıza kadar getirmektedir.

Marka Nedir ve Kullanımı?

Ankara marka tescil firmamız markanızın en doğru şekilde tanıması ve güven içinde kullanabilmeniz için en güvenilir hizmetleri sizlere sunmaktadır. Genel olarak bir işletmenin mal ya da hizmetlerini diğer bir işletmenin verdiği hizmetlerden ayıran tüm işaretlere marka denilmektedir. Ayrıca marka haklarının belli bir süre içinde kullanılması için başvuru yapan kişi üzerine kayıt edilmesi işlemlerine de marka tescil denir.

Her firmanın kendine ait markasının olması gerekir ve almış olduğunuz bu markanın tescil edilmesi çok önemlidir. Her konuda en doğru bilgileri ile size yardımcı olan firmamızdan istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Marka tescili için kişilerin isimleri, şekilleri, sloganları, sayılar ya da her türlü işaretler kullanılabilir. En güvenilir satışlar için bu işlemlerin kesin yapılması gerekmektedir.

Marka Tescili Almak İçin Gerekli Hususlar

Her geçen gün gelişen teknoloji ile farklı sektörlerde çoğalan firmaların markalarının tescil edilmesi için Ankara marka tescil firmamızdan yardım alabilirsiniz. marka tescili için gerekli olan en önemli husus markaya konu edilen işaretlerin ayırt edici özelliğinin olmasıdır. Firmanın seçmiş olduğu markanın tescili için kullanılan isim, işaret, slogan ya da şeklin yapılan başvuru tarihinden daha önce aynı markanın daha önce başvuru yapılmamış olması gereklidir.

Hem mal hem de hizmetlerden de farklı olması en önemli noktadır. Marka tescili Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından yapılmaktadır. Ayrıca kurum kayıtlı olan resmi vekiller aracılığı sayesinde başvuru yapılabilir. En kaliteli hizmetlerini en güvenli şekilde suna firmamızda firmamıza seçmiş olduğunuz markayı tescil ettirebilirsiniz.

Marka Tescili Başvurusu Nasıl Yapılır?

Genel olarak marka tescili başvurusu online ortamda ya da gerekli evrakların doldurulması sonucunda firmamıza yaptırabilirsiniz. Tüzel veya şahıs olarak bu işlemler için başvuru yapılmaktadır. Ankara marka tescil firmamızdan gerekli olan tüm bilgilere en kısa süre içinde en doğru şekilde ulaşabilirsiniz. Uzman ekibimiz her anlamda sizlere yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir