Ankara Marka Tescil İşlemleri

Her türlü sektöre ait olan firmaların markalarının tanıtılması ve patenti alması için Ankara marka tescil firmamız an güvenilir hizmetleri ayağınıza kadar getirmektedir.

Marka ve Marka Tescili Nedir?

Gelişen ülkemizde işlerin daha kolay ve güvenli şekilde yürümesi için Ankara marka tescil hizmetleri firmamız tarafından özenle verilmektedir. Teknolojinin gelişmesi ile her geçen gün artan firmaların sektörde aynı firmalara ile karışmaması ya da farklı sorunlar ile karşı karşıya kalmaması için her türlü işaretlere marka denilmektedir.

Marka tescil ise aynı mal ya da hizmetleri sunan firmaların marka haklarını belirli bir süre zarfınca başvuru yapan kişiye ait olmasını sağlayan işlemlerdir. Tescil almak için markanın kişinin isimleri, sloganlar, sayılar, şekiller, işaretler ve bunun gibi pek çok farklı kelimeler yapılabilir. Markanızın en doğru işlemler ile tescil edilmesi için hiç zaman kaybetmeden firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Marka Tescili Almanın Yolları

Genel olarak ülkemizde aynı hizmetleri veren firmalar istemeden de olsa aynı markayı koyabiliyor. Bu neden ile istenmeyen karışıklıklar meydana gelebiliyor. Hiçbir zaman farklı sorunlar ile karşı karşıya kalmamanız için Ankara marka tescil firmamız sizlere yardımcı olmaktadır. İlk olarak marka tescili yapılabilmesi için işaretin ayırt edici özelliği bulunması en önemli noktadır.

Ayırt edici özelliği bulunan markanın başvuru tarihi diğer firmaların başvuru tarihinden önce olması doğrultusunda tescil işlemleri yapılabilir. Firmamız her konuda size yardımcı olacak ve daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Özellikle seçmiş olduğunuz markanın sizin ve yaptığınız işlere uygun olup olmadığı konusunda da uzman ekibimiz yol gösterecektir. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından marka tescili yapılırken bu kuruma resmi olarak bağlı olan firmamız aracılığı ile işlemler yapılmaktadır.

Marka Tescil İşlemleri Nasıl Olmalı?

Ülkemizde ticari faaliyette bulunan herkes marka tescil başvurusu yapabilir. Genellikle bu başvuru tüzel kişilik ya da şahıs adına yapılmaktadır. Ankara marka tescil başvurusu için kişi online ortamdan ya da gerekli evraklar doldurulması ile firmamızdan yardım alabilir. Her zaman kaliteli ve güvenilir hizmetler için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir