Ankara Marka Tescil İşlemlerinde Doğru Seçim

Kurulduğu ilk günden bu yana Ankara marka tescil firmamız en kaliteli hizmetleri ile her zaman güvenilir olduğunu kanıtlamıştır.

Marka Nedir ve Hakkında Bilinmeyenler

Ülkemizde çok önemli bir yere sahip olan Ankara marka tescil firmamız sunmuş olduğu hizmetler ile her zaman farkını ortaya koymaktadır. Hem dünya da hem de ülkemizde teknolojinin gelişmesi ile her geçen gün artan firmaların sektörde aynı firmalara ile karışmaması ya da farklı sorunlar ile karşı karşıya kalmaması için her türlü işaretlere marka denilmektedir.

Ayrıca marka haklarının belirli süre zarfı için başvuru yapan kişilere tesis edilme işlemlerine de marka tescili denilmektedir.Genellikle marka seçiminde kişiler kendi isimlerini, sloganlar, şekiller, sayılar ya da daha farklı işaretler kullanılmaktadır. Özellikle bu hizmet aynı sektörde bulunan pek çok işletmenin birbiri ile karışmaması ve daha farklı sorunlarla karşı karıya kalmamak için çok önemli bir husustur. Firmamızda alacağınız marka tescil hizmetlerinden son derece memnun kalacaksınız.

Marka Tescil Başvuru İşlemleri

Türkiye de pek çok sektörde bulunan firmaların kendi özgü arka isimleri bulunmaktadır. Ancak bazen markalar birbiri ile aynı olabilir ve bunun ayırt edilmesi için gerekli olan marka tescil başvuru işlemleri için firmamızdan yardım alabilirsiniz. Ankara marka tescil firmamızdan gerekli olan tüm bilgilere en kısa süre içinde en doğru şekilde ulaşabilirsiniz.

Marka tescili başvurusu online ortamda ya da gerekli evrakların doldurulması sonucunda firmamıza yaptırabilirsiniz. Genel olarak marka tescil işlemleri başvurusu tüzel kişilik ya da şahıs adınaiki çeşitte yapılmaktadır. Ayrıca marka tescili için gerekli olan en önemli husus markaya konu edilen işaretlerin ayırt edici özelliğinin olmasıdır. Konu hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Marka Tescili Nereden Alınmaktadır?

Genel olarak firmalar kendilerini tanıtması ve anlaşılır olması için marka tescili Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından yapılmaktadır. Ayrıca kuruma kayıtlı olan resmi vekil Ankara marka tescil firmamız sayesinde başvuru yapılabilir. En kaliteli hizmetlerini en güvenli şekilde suna firmamızda firmamıza seçmiş olduğunuz markayı tescil ettirebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir