Bursa Marka Tescil Başvurusu İçin Doğru Adres

Bursa Marka Tescil

Merkezimiz size markaların tescil ve patent başvurularını kısa sürede tamamlayarak ürününüzü koruma altına alır.

Bursa marka tescil işlemleri uzmanlık gerektirir.Sunulacak mal ve hizmetlerin tek bir simgede toplanmasına yardımcı olan tescil işlemleri kritik bir öneme sahiptir. Tescil edilmemiş olan markalar tehditlere açık hale gelir. Tescilli bir marka ise ismini ve patentini yüzyıllar boyu taşıyabilir.Bu nedenle markaların tescil işlemleri zorunluluk haline gelmiştir. Markanın ürünleri doğuşundan önce düşünülmesi gereken bir konudur. Aksi durumunda firmalar hem maddi hem de ticareti kayıplar yaşayabilir.Markalar tescil edildiği ülke sınırları içinde koruma altına alınır. Marka tescil uygulamalarında merkezimi ilk olarak gerekli araştırmaları yaparak tescil uygulamalarında ürününüzün önünü açar.

 

Marka Tescil Desteği

Bursa marka tescil konusunda sizlerin yanında olmaya devam ediyoruz.Firmamız firmalara, sanayicilere ve bireysel hizmet verenlere marka tescil alanında danışmanlık ve vekillik hizmetleri sunuyor. Marka tescili işlemlerimde karşınıza çıkaracak olan sorunlara çözüm üretebilmek için kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Bursa’da faaliyet veren merkezimiz için müşterilerimizin hak ve buluşları son derece önemlidir. Bu düşünce üzerinden Marka, Tasarım ve Patentlerinizi güvenli bir şekilde koruma altına alarak ürününüzü global pazarda satışın sağlıyoruz. Tescil merkezimiz marka ve buluşlarınızı başvuru öncesinde araştırır ve tescil sonrası dönemde takip eder. Bununla beraber uluslararası kalitenizi tescil etmek üzere Kalite yönetimi standartlarında uzman ekibi ile başarılı bir çalışma yürütür. Her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeye devam eden merkezimiz sahip olduğu dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği sayesinde müşteri portföyünü sürekli olarak arttırmaktadır. Bursa marka tescil merkezimiz yurt içi ve yurt dışında gerekli yeterliliğe sahip bir firmadır. Türkiye de ki marka başvuruları ile birlikte yurtdışı marka başvuru işlemlerini de kısa sürede tamamlayabiliyoruz. Marka tescil merkezimiz hizmetini ISO 9001 Kalite Belgesi ile gerçekleştirir. Ayrıca marka tescil firmamız TS 13340 TSE Hizmet Yeterlilik belgesine sahiptir. Sizde ürünlerinizi yıllar boyunca güvence altına almak için hemen bizleri arayabilir ve marka tescil konusunda gerekli desteği kolayca alabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir