Bursa Marka Tescil Fiyatlari

İşletmelerin en büyük tanıtım aracı olan markanız Bursa Marka Tescil firmamız sayesinde çok daha güvenli şekilde ve en kısa sürede sizlere sunmaktadır.

Marka Tescil Nedir?

Bursa Marka Tescilfirmamız kaliteden ödün vermeden en güvenli şekilde hizmetlerini vermektedir. Marka bir işletmenin mal ya da hizmet vermesi ve kendini tanıtmasının yanı sıra aynı sektörde bulunan diğer işletmelerden ayırması adına önemli olan her türlü işaretlere marka denilmektedir. İşletmeye ait olan markanın belirli bir süre zarfında başka kişilerin kullanmaması için tesis edilmesine de marka tescil denilir.

Marka tescili olması için kişilerin isimleri, şekiller, sayılar, sloganlar ya da farklı her türlü işaretler olması gerekmektedir. Bunlar iş yerinin tanıtımı, reklamı ya da diğer işletmelerden ayırt edilmesi için çok önemli bir yere sahiptir. Markanızın tescil edilmesi için ilk olarak tercih ettiğiniz markanın araştırılması yapılır. Kullanacağınız marka başka bir firmaya ait olup olmadığı tescil almanız için gereklidir.

Marka Tescil Başvurusu İçin Gerekli Olan Bilgiler

İşletme sahibinin hem maddi hem de manevi bakımından çok önemli bir yere sahip olduğu markanın tescil edilmesi için başvuru yapılması gerekir. Bursa Marka Tescil firmamız sizlere son derece yardımcı olacak ve en güvenli hizmetleri sunacaktır. Bu başvuru içinde gerekli olan bazı belgeler bulunmaktadır.

Marka tescil formu marka sahibi tarafından dikkat edilerek en doğru şekilde doldurulmalı ve tescil edilmesi istenen sınıf sayısına göre marka tescil başvuru ücreti ödenmelidir. Marka örneği yani varsa logosu ya da işaret gibi tescil edilmesi istenen markaya ait bir örnek olması gerekmektedir. Sadece firma sahibine ait olan ad, soy ad ve imzasının bulunduğu noter tastiği olmayan vekaletname bulunması gerekmektedir.

Tescili alınmış marka ortalama tescil tarihinden başlayarak beş yıl rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca geçerli bir sebep olmadan kullanılmayan ya da beş yıl kullanıma ara verilmemesi durumunda mahkeme kararı ile marka iptal edilmektedir. Bursa Marka Tescil firmamızda tescil edilmiş markalar on yıl süre içinde korunmaktadır. Firmamız en kaliteli hizmetleri sunmak için uzman kadrosu ile çalışmalarına devam etmektedir.

1 Cevap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir