Bursa Marka Tescil Ofisimiz Sizi Marka Sahibi Yapsın

Piyasada bulunan her ürünün tanıtımında yardımcı olan markanız için Bursa Marka Tescil firmamız en kaliteli ve en güvenli hizmetleri sunmaktadır.

Marka Tescil Nedir?

Piyasada yer alan bir işletmenin mal ya da hizmetini diğer işletmelerden ayırması için kullanılan her türlü işarete marka denilir ve Bursa Marka Tescil firmamız en doğru şekilde bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Marka haklarının belirli bir zaman için başvuru yapan kişi üzerine yapılmasına marka tescil denilmektedir.

Marka olmasını istediğiniz pek çok konuda tescil hakkı alabilirsiniz. Örneğin; kişilerin isimleri, şekiller, sloganlar, sayılar ya da her türlü işaretler için marka tescili yapılmaktadır. Firmamız bu konuda sizlere en doğru bilgiler ile en kaliteli hizmetleri en güvenli şekilde sunmaktadır. Markanın sahipleri tarafından hem maddi hem de manevi bakımdan değerleri büyüktür. Sahip olduğunuz markanın tescili patenti alındığı zaman değeriniz koruma altına alınmış olacaktır.

Marka Tescil Başvurusu Nasıl Yapılır?

Marka tescili almak isteyen işletme sahiplerinin yapması gereken bir takım işlemler bulunmaktadır. İlk olarak marka tescili almak için marka tescil başvuru formu en doğru bilgiler ile dikkatli bir şekilde marka sahibi tarafından doldurulması gerekir. Ardından marka tescil başvuru ücreti verilmektedir. Bu ücret tescili alınacak olan markanın sınıf sayısına bağlı olarak değişmektedir. Tescili olacak markanın varsa logosu gibi bir tane örnek verilmesi gerekir.

Eğer logonuz yoksa logo tasarımı için Bursa Marka Tescil firmamız uzman ekibi tarafından size yardımcı olmaktadır. Daha sonra sadece firma kaşesi, isim, soy isim ve firma yetkilisince atılan imzanın olduğu vekaletname örneğinin bulunması gerekmektedir. Bu işlem için noter tastiğine gerek yoktur. Marka tescil başvurusu konusunda merak ettiğiniz her türlü sorulara en doğru yanıtları firmamızda bulabileceksiniz.

Marka Yenileme ve Kullanımı

Bursa Marka Tescil firmamız tarafından tescilli markanız başvuru tarihinden sonra 10 yıl süre içinde koruma altındadır. Onar yıllın süreler ile yenilemek şartıyla koruma süresi sınırsız şekilde uzatmak mümkündür. Ayrıca marka tescil tarihinden sonra beş yıl kullanılmazsa mahkeme kararı ile iptal edilebilir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir