Gaziantep Marka Tescil Ofisimiz İle Markanız Olsun

İşletmeler arasında farkını ortaya koymak ve kendi tanıtımını yapmak için Gaziantep Marka Tescil firmamız en güvenli hizmetleri sunmaktadır.

Marka Tescili Ne Demektir?

Gaziantep Marka Tescil firması olarak markanızın son derece güven altında olması ve size ait olması için en kaliteli hizmetlerini en kısa süre içinde sunmaktadır. Piyasada yer alan bir işletmenin mal ya da hizmetini diğer işletmelerden ayırması için kullanılan her türlü işarete marka denilmektedir. İşletmeye ait olan markanın belirli bir süre zarfında başka kişilerin kullanmaması için tesis edilmesine de marka tescil denilir.

Firmamızdan istediğiniz zaman yardım alabilir ve güvenli şekilde markanız tescil edilecektir. Yapmanız gereken hiç zaman kaybetmeden firmamız ile irtibata geçerek böylece işletmelerde ticari anlamda büyük bir rolü olan ve satışını yaptığınız ürününüzün adeta parmak izi olan markanız sadece size ait olacaktır. Ürününüzün kalitesini gösteren markanızın tescilli olması ile markanıza hiç kimse sahip çıkmayacaktır. Böylece hem maddi hem de manevi bakımından en büyük tanıtım aracınız olacaktır.

Marka Tescil Olması İçin Gerekli Olan Belgeler

Piyasada işletmenizin vermiş olduğu mal ya da hizmet için markanızın tescil edilmesi gerekmektedir. Gaziantep Marka Tescil firmamız sektöründe bulunan diğer firmalar arasında her zaman en doğru teknikler ve güven içinde hizmetlerini sizlere sunmaktadır. Bu neden ile marka tescil başvurusu yapılması gerekir ve bunun için gerekli belgeler bulunmaktadır. Marka tescil formu marka sahibi tarafından dikkat edilerek en doğru şekilde doldurulmalı ve tescil edilmesi istenen sınıf sayısına göre marka tescil başvuru ücreti ödenmelidir.

Marka örneği yani varsa logosu ya da işaret gibi tescil edilmesi istenen markaya ait bir örnek olması gerekmektedir.Daha sonra sadece firma kaşesi, isim, soy isim ve firma yetkilisince atılan imzanın olduğu vekaletname örneğinin bulunması gerekmektedir. Bu işlem için noter tastiğine gerek yoktur.  Gaziantep Marka Tescil firmamız seçmiş olduğunuz markanın geçmişini araştırır ve önceden kullanılıp kullanılmadığı konusunda bilgi sahibi olmanızı sağlamaktadır. Her zaman güven içinde olmak ve kaliteli hizmet almak için firmamız  ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

1 Cevap

  1. 8 Haziran 2019

    […] kullanmaması açısından da önemli. Profesyonel bir şekilde piyasada yer almanın ilk adımı Gaziantep marka tescil işlemi olarak gösterilebilir. Bu durumda direkt olarak sorun yaşamadan tescil işleminin […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir