Gaziantep Marka Tescil Ofisimiz Markanızı Tescillesin

Marka piyasada yer alan işletmelerin parmak izi gibi olup Gaziantep Marka Tescil firması olarak her zaman en güvenli hizmetleri ile başarılara imza atmıştır.

Marka Nedir ve Neden Tescil Edilir?

Günümüzde yer alan tüm işletmelerin tanıtımı ve unvanı için marka kullanmak şart olup Gaziantep Marka Tescil firmamız markalarınızın güven içinde olmasına sonuna kadar yardımcı olmaktadır. Marka olmasını istediğiniz pek çok konuda tescil hakkı alabilirsiniz.Marka bir işletmenin mal ya da hizmet vermesi ve kendini tanıtmasının yanı sıra aynı sektörde bulunan diğer işletmelerden ayırması adına önemli olan her türlü işaretlere marka denilmektedir.

İşletmeye ait olan markanın belirli bir süre zarfında başka kişilerin kullanmaması için tesis edilmesine de marka tescil denilir. Hiç zaman kaybetmeden yapmanız gereken markanızı tescilli olması için firmamız ile irtibata geçmektir. Bu sayede işletmelerde ticari anlamda büyük bir rolü olan ve satışını yaptığınız ürününüzün adeta parmak izi olan markanız sadece size ait olacaktır. Böylece sadece sizi anlatan markanıza kimse sahip çıkamayacaktır.

Marka Tescili Almak İçin Gerekli Olanlar

Gaziantep Marka Tescil firmamız en doğru şekilde bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır ve marka tescili almak isteyen işletme sahiplerinin yapması gereken bir takım işlemleri daha hızlı yapılmasını sağlamaktadır. Profesyonel bir ekip ile çalışan firmamız ilk olarak marka tescili almak için yardım etmektedir.  Marka tescil başvuru formu en doğru bilgiler ile dikkatli bir şekilde marka sahibi tarafından doldurulması gerekir.

Noter tastiği olmadan daha sonra sadece firma kaşesi, isim, soy isim ve firma yetkilisince atılan imzanın olduğu vekaletname örneğinin bulunması gerekmektedir.Varsa işletmeye ait olan marka logosu ya da işaret gibi tescil edilmesi istenen markaya ait bir örnek olması gerekmektedir. Firmamızdan talep ettiğiniz tüm hizmetleri kesinlikle kaliteden ödün vermeden güven içinde alacaksınız.

Gaziantep Marka Tescil firması olarak sizlerin en kısa süre içinde markanızın tescil edilmesi için çalışmalara başlamaktadır. Firmamız için müşteri memnuniyeti çok daha önemli bir yere sahip olup güven içinde markanızı kullanmanıza yardımcı olmaktadır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Cevap

  1. 4 Şubat 2019

    […] Gaziantep Marka Tescil firması olarak markanızın son derece güven altında olması ve size ait olması için en kaliteli hizmetlerini en kısa süre içinde sunmaktadır. Piyasada yer alan bir işletmenin mal ya da hizmetini diğer işletmelerden ayırması için kullanılan her türlü işarete marka denilmektedir. İşletmeye ait olan markanın belirli bir süre zarfında başka kişilerin kullanmaması için tesis edilmesine de marka tescil denilir. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir