İzmir Marka Tescil ile Firmanızı Ön Plana Çıkarın

İzmir marka tescil konusunda firmamız marka tescil, patent ya da barkod tescili gibi konularda siz değerli müşterilerimize en kapsamlı danışmanlık hizmetini buradan sunmaya devam etmektedir.

İzmir marka tescil konusunda marka başvuru işlemleri nitelik bakımından uzmanlık gerektiren işlem olası nedeniyle firmamız aracılığı ile yapılması son derece önemlidir. Firmamız Marka müracaatlarının teknik bilgi gerektiren konu olduğunu bilmesinden dolayı İzmir’de ve tüm Türkiye’de ayrıntılı ve güvenilir marka tescilini gerçekleştirmektedir.

 Marka Başvuruları

Türkiye’de marka başvurularının yapılmasındayetkili kuruluşlardan bir tanesi olan İzmir marka tescil firmamız siz değerli müşterilerimize tescil konusunda hizmet vermektedir. Türkiye’de yer alan tüzel ve gerçek kişiler başvuru yapabilmektedir. Marka müracaatı son derece önemli bir konudur. Marka başvurusu geri dönüşü veya telafisi olmayan işlemlerden bir tanesidir. Marka konusunda uzmanlaşmış yetkili olan firmamızadanışarak marka başvurularınızı kolayca yapabilirsiniz.

Marka başvuru işlemleri yetkili merciler tarafından korunmaktadır. Danışmanlık firmamız aracılığı ile marka başvurusu yapmanız durumunda, yetkili uzmanlar aracılığı ile beraber müracaat evraklarının doğruluğu detaylı olarak incelenmektedir.

Uzman Destek

İzmir marka tescil marka tescil alanında bu platformdan hizmet vermeye devam ediyoruz. Firmamız firmalara, sanayicilere ve kişilere özel olarak marka tescil alanında danışmanlık ve vekillik hizmetleri vermektedir. Marka tescili konusunda karşılaşılan sorunlara çözüm üretebilmek için her zaman kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

İzmir marka tescil, konusunda sahip olduğumuz uzman ve birikimli marka vekilleri ile beraber Türk Patent Enstitüsü nezrinde marka tescil uygulamalarını sunuyoruz. Marka tescil uygulamaları ile beraber müvekkillerin marka hakların en doğru şekilde korunması konusunda gerekli işlemleri yapabiliyoruz. Marka tescil firmamız sınai mülkiyet alanı içerisinde marka üzerine yoğunlaşarak bu konuda uzman duruma gelmiştir. Her geçen gün müşteri portföyünü genişletmeyi başaran marka tescil firmamız sahip olduğu dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği sayesinde çalışmalarına hız vermiştir. İzmir marka tescil merkezimiz yurt içi ve yurt dışında hizmet verebilme kabiliyetine ve yeterliliğine sahiptir. Türkiye de ki marka başvuruları ile beraber yurtdışı marka başvuru işlemlerini kısa sürede yapabiliyoruz. Marka tescil firmamız vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini, ISO 9001 Kalite Belgesi ile kanıtlamıştır. Bununla beraber marka tescil firmamız TS 13340 TSE Hizmet Yeterlilik belgesine de sahiptir.

İzmir marka tescil özel kişilerin veya tüzel kişilerin, isimlerini, logolarını, sloganlarını, şekillerini, sayılarını tescilletmek için başvurdukları bir aracı kurumdur.

İzmir marka tescil firmaların ve şirketlerin markalarını tescil ettirmek için başvuruda bulunabilecekleri bir kuruluştur. Bir işletmenin diğer bir işletmeden ayrılabilmesi için mutlaka markasını tescil ettirmesi gerekir. Genel olarak sayılar, şekiller, sloganlar, isimler marka tescil kategorisinde tescillenen şeylerdir.

Marka Tescil Kriterleri

Her markanın tescil edilmesi mümkün değildir. Ya da her işaret, her isim, her slogan tescillenemez. Marka tescil kriterlerine baktığımızda, en önemli hususların başında ayırt edicilik gelmektedir. Ayırt edici olarak nitelendirilebilecek isim, slogan, şekil veya sayı gibi sembollerin diğer markalardan tamamen farklı olması gerekir. Bundan dolayı ayırt edicilik temel prosedürdür.

Marka tescil yaptırmak isteyen kişiler için başvurunun yapıldığı gün tescil koruma kararı çıkartılmaktadır. Türk patent ve marka kurumuna İzmir marka tescil firmamız tarafından başvuruda bulunulur. Tescil süreci mutlaka uzman bir kadro ile ilerlenmesi gereken bir süreçtir. Bilgi birikimi ile birlikte takip ve doğru bir şekilde araştırmalarında yapılması gerekmektedir. İzmir marka tescil tarafından işlemler en doğru ve en hızlı şekilde sürdürülmektedir. Fakat marka tescil işlemi yaklaşık olarak bir yılı bulabilmektedir.

Marka Tescil’de İstenilen Belgeler

Marka tescil için başvuru işlemleri resmi vekil veya doğrudan marka sahibi tarafından yapılmalıdır. Gereken evrakların doldurulması ile bu süreç başlar.

Marka tescil için başvuru tüzel kişiler ve özel kişiler için farklı olarak ilerlemektedir. Tüzel kişiler marka tescil için başvuracaklarında genel olarak şu belgeler talep edilmektedir. Vekaletname, varsa markayı sembolleyen logo, şirket imza sirküleri fotokopisi ve vergi levhası fotokopisi gerekmektedir. Özel kişiler marka tescil için başvuracaklarında kimlik fotokopisi, vekaletname ve markayı ifade eden logo talep edilir.

Gereken evrakların bildirilmesi ile süreç artık resmi olarak başlamıştır. Bu süreç yaklaşık bir yıl sürecek olan bir süreçtir. Bundan dolayı sabırlı olmak gerekir. İzmir marka tescil sizler adına tüm bu süreçler için yakından ilgilenecek ve marka tescil başvurunuz kısa bir sürede sonlanacaktır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir