İzmir Marka Tescil Ofisimiz Markanıza Değer Katsin

Marka tescil aşamalarının en kısa yoldan bizim tarafımızdan yapılmasını ister misiniz? Hem zaman kaybetmeden hem de yasal yollardan işlem yapılır.

İzmir marka tescili ile güvenilir hizmet…

Ticari Şirket ve İsimlerin Marka Hakkı Siz de olsun!

Müşterilerinize sunduğunuz hizmette güven, marka tescili ile sağlanıyor. İzmir marka tescil, ticari bir işletme olarak ticari isminiz ya da sizi temsil eden şirket için marka haklarını alıyor. Marka haklarına sahip olmak için yapılması gereken işlemlerin yasalara uygun şekilde yürütülmesi ise tarafımızca oluyor.

Hızlı ve Güvenli Hizmet

Marka tescil hizmetinden yararlanmak istemeniz durumunda yapılacak olanlar aşama aşama belirlenmiştir. Kısa sürede yapılacak olan tüm yasal işlemlerin sonunda marka tescilinin alınması sağlanacaktır.

Online Marka Tescil İşlemi;

Zaman kaybetmeyin. Online marka tescil işlemi ile taramaları kolay şekilde yaparak, tarafınıza gereken bilgileri sunuyoruz. 1 sat içinde yapılan marka araştırmaları ile tescil işleminin sizin adınıza yapılmasını sağlıyor, işlemleri başlatıyoruz.

Hızlı çözümler;

Tescil alma aşaması son derece önemli. İzmir marka tescil sayesinde, sizin bürokratik işlemler ve birtakım prosedürler ile uğraşmanıza gerek yok. Hızlı çözümlerimiz sayesinde almak istediğiniz marka tescil için gereken işlemlerin yapılması mümkün.

Müşteri memnuniyeti;

Tarafımıza gerekli haklarınızın en iyi şekile korunacak olduğunuza emin olabilirsiniz. Müşterilerin haklarının korunması ve müşteri bilgilerinin önemsenmesi söz konusu. Gizlilik ve koruma ilkeleri ile hareket ediliyor.

Donanımlı Uzman Kadrosu ile Marka Tescil

Yapılacak olan her işlemin yasalara uygun şekilde ve bilinçli adımlar üzerinden gerçekleşmesi son derece önemli. Talep ettiğiniz işlemlerin bu alanda uzman olan kadro tarafından yapılması, ilerisi için garanti çözümlerin sunulması ve herhangi bir problem çıkmaması açısından önemli. Tüm bunların sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için deneyimli ve profesyonel kadronun en iyi şekilde hizmet verdiğini bilmelisiniz.

İzmir marka tescil ile almış olduğunuz marka tescili, çalışmalarınızda güvenliği sunmanız ve adınızın bir marka olarak bilinmesini sağlayacak. Tüm haklarınızın da savunucusu bu tescil üzerinden olacağından, hukuki olarak herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmayacaksınız.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Cevap

  1. 15 Ocak 2019

    […] İzmir marka tescil, sahip olduğunuz markanızın tescilini sağlayarak hukuksal olarakkorumakla beraber sıra, markanın bulunduğu alanda bilinirliğini de destek olmaktadır.Bu uygulama ile beraber hem siz hem de şehriniz İzmir markalaşma alanındabir adım öne çıkacaktır. İzmir’ de öne çıkan marka tescil firmamız marka konusunda aradığınız tüm hizmetleri tek bir platformda toplamıştır. Henüz marka tescili yapmamış müşterilerimiz için gerekli altyapıyı hazırlıyoruz. Bu dönem içerisinde herhangi bir stres taşınmadan uzmanlarımız tarafından ön ücret talep edilmeye gerek kalmadan sizler gerekli bilgilendirmeleri yapabiliyoruz. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir