İzmir Marka Tescil Ofisimiz Markanızı Tescillesin

İzmir Patent işlemleri konusunda markalaşmak isteyen herkese etkin çözümler sunmaya devam ediyoruz.

İzmir marka tescil, sahip olduğunuz markanızın tescilini sağlayarak hukuksal olarakkorumakla beraber sıra, markanın bulunduğu alanda bilinirliğini de destek olmaktadır.Bu uygulama ile beraber hem siz hem de şehriniz İzmir markalaşma alanındabir adım öne çıkacaktır. İzmir’ de öne çıkan marka tescil firmamız marka konusunda aradığınız tüm hizmetleri tek bir platformda toplamıştır. Henüz marka tescili yapmamış müşterilerimiz için gerekli altyapıyı hazırlıyoruz. Bu dönem içerisinde herhangi bir stres taşınmadan uzmanlarımız tarafından ön ücret talep edilmeye gerek kalmadan sizler gerekli bilgilendirmeleri yapabiliyoruz.

Markanızı Tescillendirin

Sahip olduğunuz markanızın sadece marka tescil başvuru işlemlerini gerçekleştirerek markanızı koruma altına alıyoruz. Gelecekte bilinir bir markaoluşturmak istiyorsanız görsellerle beraber marka tescil başvuru yapılması önerilir. Görsellik, müşterilerin hafızasında kalıcılığa hitap etmektedir. Bununla beraber stratejik olarak gerçekçi detaylarla donatılması gerekir. İzmir Patent firmamızgeleceğe yatırımlarınız için sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir.

Markanızın geleceğinedair tüm hukuki korumayı marka tescil firmamız sayesinde sağlayabilirsiniz.Yıllardır sınai mülkiyet hakları sektörü içerisinde İzmir marka tescilolarak hizmet ulaştırmaya devam ediyoruz.  Ulusal ve Uluslararası, patent alanında konusunda profesyonel danışmanlık hizmetlerini ulaştırıyoruz. Hizmet konusunda ilk önceliğimiz siz değerli üreticilerin bilgi ve başarılarını koruma altına alabilmektedir. Sektörde sürekli olarak yükselen hizmet kalitemiz sayesindearadığınız tüm hizmetleri kolayca sunabiliyoruz.

İzmir ve Türkiye’nin farklı noktalarında bulunan firma ve şirketlerin küresel etki yaratacak yeni markalarını güvence altına alıyoruz. İzmir marka tescil hizmetlerimiz ile beraber şahıs ve firmalara proje konseptine uygun kurumsal kimlik çalışmaları da sunabiliyoruz.Tescil konusunda aradığınız tüm hizmetleri buradan sizlerle bir araya getiriyoruz.Marka İsimleri, şirket ve firma isimleri bulmaya dair püf noktaları konusunda da yardımcı oluyoruz. İzmir Patent’ in sunmuş olduğu yardım ve destekleri burada hemen sizde bulabilirsiniz.Deneyimli ve uzman ekiplerimiz ile beraberyenilikçi çözümlerle markalaşmanıza katkı sunmaya devam ediyoruz. Marka tescili konusunda merak ettiğiniz her şeyi bizlere kolayca iletebilirsiniz.

1 Cevap

  1. 10 Şubat 2019

    […] İzmir marka tescil konusunda marka başvuru işlemleri nitelik bakımından uzmanlık gerektiren işlem olası nedeniyle firmamız aracılığı ile yapılması son derece önemlidir. Firmamız Marka müracaatlarının teknik bilgi gerektiren konu olduğunu bilmesinden dolayı İzmir’de ve tüm Türkiye’de ayrıntılı ve güvenilir marka tescilini gerçekleştirmektedir. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir