Konya Marka Tescil İle Markanızı Tescil Ettirin

Günümüzde insanların sunduğu mal ve hizmetlerin diğer şirketlerden ayrılmasını sağlamak amacıyla marka tescil hizmetleri oldukça büyük ilgi görüyor.

Konya marka tescil firması olarak markanızın isim haklarının ve marka değerinin korunması için sizlere profesyonel bir marka tescil hizmeti sağlıyoruz. Günümüzde rekabetin en üst seviyede olduğu firmalar arasında marka tescilinin yapılmaması markanızın diğer kişi ve rakiplerce kullanılmasına sebep olacaktır

Marka tescili işlemleri uzun ve dikkatli şekilde yürütülmesi gereken bir süreçtir. Burada yapılacak yanlış veya hatalar marka tescili talebinizin geri çevrilmesine sebep olacaktır. Ve bu süre zarfından markanız birçok kişi tarafından izinsiz kullanılabilme riski de oldukça fazla olacağından dolayı marka tescil işlemlerinin profesyonellerce yürütülmesi son derece önemlidir. Firmamız bu anlamda her türlü marka tescil taleplerinizi en hızlı ve en profesyonel şekilde yürütmeniz konusunda size en sorunsuz hizmeti sunuyor

Marka Tescili İle Haksız Kazancın Önlenmesi

Konya marka tescil firması olarak sunduğumuz bu hizmet ile birlikte insanların sizin çok uzun emek ve çalışmalar sonucunda oluşturduğunuz ve insanların ilgi ve güvenini kazanan markanız üzerinden haksız kazanç sağlamasının önüne geçmiş oluyoruz. Marka tescili kolay gibi görünse de karmaşık bir yapıya sahiptir. Zamanında ve gerektiği gibi yapılmayan marka başvuruları kişilerin sizin emeğiniz üzerinden kazanç sağlamaya devam etmesini sağlayacaktır.

Çünkü marka tescili yapılmadığı takdirde o marka ile ilgili herhangi bir yasla hak arama gibi bir durum söz konusu olmayacağı ı için markanız üzerinden haksız kazanç sağlayan kişiler bunu elini koluna sallayarak yapmaya devam edecektir. Firmamız bu anlamda marka tescili için gerekli belge ve prosedürleri sizlerle koordineli bir şekilde yapmakta ve gerekli aşamaları sizin yerinize takip etmektedir. Ülkemizde her yıl binlerce marka başvurusunuz yanlış ve eksiklerle reddedildiği düşünüldüğünde bu alamda profesyonel bir yardım almak oldukça büyük bir fayda sağlamış olacaktır.

Sorunsuz Marka tescili Danışmanlık Hizmeti

Konya marka tescil konusunda sahip olduğumuz deneyim ve profesyonellik ile birlikte yapacağınız marka tescili başvurularında yüzde yüze yakın başarı yakalamanızı sağlıyoruz. Sahip olduğumuz tecrübe ile birlikte olası tüm sorunlar ve prosedürler önceden ortadan kaldırılarak marka tescilinizin sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlıyoruz.

Marka tescil için yapmanız gereken Konya marka tescil üzerinden araştırmalar ile en iyi hizmete ulaşmak. Peki, en iyi marka tescil hizmeti nerede veriliyor?

Profesyonel Konya Marka Tescil Hizmeti

İlk aradığınız Konya marka tescil hizmetinde profesyonelliğin sağlanmış olması olacak. Bunun için mutlaka firma detayları, firmanın sunmuş olduğu hizmet adımları gibi hususları kontrol etmelisiniz. Profesyonelliğimizi daha önceden almış olduğumuz çok sayıda marka tescili ile garanti ediyoruz. Sorun yaşamadan yapılacak olan çok sayıda işlem sayesinde direkt olarak marka tescili konusunda kararınızı vereceksiniz. Sizin için arama motorları üzerinden kontroller gerçekleşecek. Bunların nitelikli ve profesyonel olması sizi hızlandırır. Vakit kaybetmeden marka tescilinin gerçekleşmesini sağlayacaksınız.

Deneyimli Personel

Marka tescil konusu aslında son derece resmi bir işlem. Bunun için personelimizin deneyimli olması önemli. Ne yapılacağının biliniyor olması sayesinde boş yere zaman kaybı de yaşanmaz. Bunun için mutlaka profesyonel olan ve deneyiminizi de en iyi şekilde kullanan Konya marka tescil çalışanları ile iletişime geçebilirsiniz. Sorun yaşamadan sunulacak olan hizmet sayesinde, marka tescilinin gerçekleşmesi sağlanacaktır. Sorduğunuz tüm soruların yanıtı detaylı şekilde verilir. Herhangi bir şekilde sorun yaşamadan hizmet almanız mümkün olacaktır. Müşteri memnuniyeti personeller ile sağlanmakta. Sizin sorularınızın ve taleplerinizin dikkate alınarak, sorunsuz şekilde hizmet verildiğinden emin olabilirsiniz.

Marka Tescil Aşamaları

Peki, marka tescil nasıl alınır? Bunun için yapılacak olan işlemler var. Öncelikle sizin adınız için bir arama yapılıyor. Daha önce kullanılmadığına dair gereken işlemler sürdürülüyor. Bunun için otomatik bir arama yapıyoruz. Sistemimiz üzerinden gerçekleştirmiş olduğumuz arama sonrasında anında isim konusunda belirginlik sağlanıyor. Bunun yanında sunulacak hizmet ve diğer resmi aşamalar da ekip üyelerimiz tarafından gerçekleşmekte.

Aşamalar tamamlandıktan sonra ise size bilgi veriliyor. Sizin tescil aşamasında gerekli olan aşamalara katılmanız sağlanıyor. Mümkün olduğunca sizin zamanınızı almıyoruz. En kısa süre içinde ve en avantajlı şekilde Konya marka tescil işleminin gerçekleşmesini sağlıyoruz. Dilerseniz iletişime geçebilirsiniz. Bilgi verilecek ve fırsatları kaçırmamanız adına gereken bilgilendirme yapılacaktır.

İletişime geçerek bilgi alın…

1 Cevap

  1. 16 Haziran 2019

    […] işleminin Konya marka tescil aracılığı ile gerçekleşmesinden sonra tescil alınıyor. Sizin tarafınıza sunulur. Onay […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir