Konya Marka Tescil Ofisimiz İle Markanız Tescilli Olsun

Günümüzde markaların yaratılması, tanıtılması ve geliştirilmesi kadar önemli bir husus var ise oda markanın tescil işlemlerinin en hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptırılmasıdır.

Konya marka tescil firması olarak sizlere her türlü marka tescil istekleri konusunda danışmanlık ve yönlendirme hizmeti sunuyoruz. Patent Enstitüsü tarafından yapılan tüm marka tescil işlemlerinin takibinin marka tescili konusunda deneyimli ve yetenekli personellerimiz vasıtasıyla profesyonel bir şekilde sunuyoruz

Marka tescili konusundan unutulmaması gereken ana husus markanın tescillenmediği sürede üzerinde herhangi bir hak iddia etme talebi olmayacağıdır. Marka tescili ortalama olarak 12 ay ile 14 ay arasında bir süreci kapsıyor. Yani marka tescili sırasında yapılacak en ufak bir yanlış firmanızın marka tescili için 1 yıl gibi uzunca bir süresinin boşa geçeceğidir. Bu nedenler firmamız marka tescili konusunda oldukça profesyonel şekilde hareket ederek en ufak bir sorun bile yaşanmaması için markanız ile ilgili tüm bilgi, belge ve dokümanları sorunsuz bir şekilde sunuyor.

Profesyonel Marka Tescili Danışmanlığı

Konya marka tescil firması marka tescil danışmanlığını son derece profesyonel bir şekilde sağlıyoruz. Markanızı tescil ettirmek istediğiniz firmamıza başvurduğunuz andan itibaren bu işler ve koordine için firma çalışanlarımız sizlere yardımcı olacaktır. Sorunsuz ve yasal prosedüre tam uygun bir başvuru hazırlamak ve o marka ile ilgili daha önce başvuru olup olmadığı gibi hususlar firmamız bünyesinde gerçekleştirilerek tam ve sorunsuz bir marka tescil başvurusu yapılmasını sağlıyoruz.

Ayrıca firmamız yapılan marka tescil başvuruların takip ve değerlendirme süreçlerini de aktif bir şekilde takip etmekte ve gelişen durumlardan firmanız anlık olarak bilgilendiriyoruz. Sunduğumuz bu profesyonel hizmet sayesinde marka tescil işlemlerinin karmaşık yapısından kurtularak sorunuz, hızlı ve güvenilir bir marka tescil başvurusu yapılmış oluyor.

Tüm Marka Tescil Hizmetleri

Konya marka tescil olarak sizlere marka tescili konusunda ihtiyacınız olduğu her alanda danışmanlık ve yönlendirme hizmeti sağlıyoruz. Bu anlamda firmamız bünyesinde marka sorgulama, marka tescil ve hukuki süreçlerle ilgili her türlü yardım ve danışmanlık hizmetini alanında en uzman personel kadrosu ile sunuyoruz.

1 Cevap

  1. 8 Şubat 2019

    […] Konya marka tescil firması olarak markanızın isim haklarının ve marka değerinin korunması için sizlere profesyonel bir marka tescil hizmeti sağlıyoruz. Günümüzde rekabetin en üst seviyede olduğu firmalar arasında marka tescilinin yapılmaması markanızın diğer kişi ve rakiplerce kullanılmasına sebep olacaktır […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir